Izolația celulozică Fibratus este alegerea constructorului conștient de calitate. Izolația suflată formează un strat izolant uniform care umple toate cavitățile și previne pierderile termice.

Nu toate izolațiile sunt la fel. Materialele izolatoare folosite iarna pentru reducerea costurilor de încălzire nu sunt neapărat potrivite și pentru protecția contra căldurii din timpul verii. Un efect important al izolației Fibratus îl constituie defazajul mare, reprezentând numărul de ore în care este întârziat transferul de căldură din afară în interior. Studiile arată că persoanele care au somnul deranjat de temperaturile ridicate dau un randament cu 30% mai mic în activitatea desfășurată decât persoanele odihnite.

Izolația Fibratus poartă marca CE, întrunind condițiile comunitare de preț al materialului folosit, tehnologie și impact asupra mediului.

Noi asigurăm o garanție pe viață pentru instalații realizate profesionist ale izolației realizate prin suflare și care acoperă întreaga durată de viață a construcției.