Instalare mecanică specializată

Instalarea este o fază de lucru extrem de importantă atât în construcțiile noi cât și în proiectele de renovare. Activitatea necesită precizie, atenție și cunoaștere. Instalatorii noștri profesioniști vor desfășura activitatea de instalare la locația aleasă de dumneavoastră și într-un timp optim convenit.

Profesioniști experimentați vor instala izolația celulozică repede și cu precizie. Produsul este transportat la fața locului cu un camion. Apoi, folosind echipamentul special, izolația este suflată mecanic în locurile dorite printr-un furtun. Prin această metodă se formează un strat de izolație compactă care umple toate cavitățile și previne pierderile termice.

Instalarea manuală

Puteți de asemenea să efectuați singuri instalarea. În acest caz, va trebui să folosiți o remorcă sau un alt mijloc similar pentru a transporta materialul izolant gata ambalat la locul construcției. În acest caz transportul este deci exclusiv sarcina cumpărătorului. Puteți izola pardoseala și tavanul singuri, însă izolarea pereților și a structurilor înclinate cave ar trebui lăsată pe seama experților.

Este astfel de remarcat și faptul că izolația poate fi instalată manual și fără echipamentul de suflare.